Co je

Co je

Anotace: :)

Co je radost bez extáze?
Co je láska bez oltáře?
Co je smutek v tvojí tváři?
Co je hvězda, jež nezáří?
Co je příběh o nás dvou?
Který je můj a která tvou?
Autor gaginas, 08.07.2004
Přečteno 1079x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí