Šanci ukládám ke spánku

Šanci ukládám ke spánku

Anotace: miš maš....našla sem to ve starých dokumentech, budiž...

Miluji tvé tmavé oči,
Bez nich se můj svět netočí,
Miluji tvou jemnou dlaň,
Jíž mě prosím navždy chraň,
Miluji tvé pevné ruce,
Ty tiskly tak dlouho moje srdce,
A tvá jizva na pravé tváři,
Je jako tečka ve starém kalamáři,
Miluji tě tak nedávej mi to hořké sbohem,
Nechci už tajně brečet za rohem,
Já jsem stejná miluji tě přece stále,
Já miluji tě neustále,
Nechci rozloučit se a jít dál,
Chci abys pří mně stál,
Prosím nedávej mi prach teď dýchat,
Chci víc než slova ahoj a jak se máš slýchat,
Je to jen o šanci tak kde je konec jí,
Stelu však... a ať tedy navždy jenom sní:o(
Autor Gamy, 07.06.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sladké vylévání srdíčka - bolí to - znám to

08.06.2006 10:49:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí