City

City

Anotace: To mě napadlo při odpovědi k jedné básni.

City můžeš ranit,
víc než těžkou zbraní,
víc než ostrým nožem,
jsi pak rozpoložen.

City vládnou tělu,
rozvášňují něhu,
rozvášňují duši,
aniž to kdo tuší.

City jsou jak lodě,
plující v nepohodě,
kývou se, jsou vratký,
jsme na ně moc krátký.

City neuchopíš dlaní,
pořád se Ti brání,
uhýbaj a tušej,
čím trpí Tvá duše.

City spějí k zániku,
když sobec spřádá taktiku,
jak ochromit je ví,
stačí být bezcitný.
Autor Ďábel sám, 08.06.2006
Přečteno 540x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Opravdu pronikavé a vypovídá o hloubce myšlenky

06.01.2024 09:04:19 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí