5 sloves

5 sloves

Anotace: chci, toužím, potřebuji, trápím a doufám

Chci zas milovat a nechat si větrem cuchat vlasy,
Chci požívat hřejivou touhu a na těle studené mrazy,

Toužím něco nové zažít, mysli volně nechat v dál,
Toužím probdít celou noc, tak lásko už to neoddal,

Potřebuji dýchat kůží, jenž zdobí tvoje krásné tělo,
Potřebuji milovat tě tak, jak zrovna by se chtělo,

Trápím se a soužím duši která neví kudy kam,
Trápím tělo co mi sluší není to sen ani klam,

Doufám v tebe a tvou lásku, že tě poznám brzy již,
Doufám též i na oplátku, že oslovíš mě a půjdeš blíž
Autor Gamy, 08.06.2006
Přečteno 725x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

některé krásné obraty mě dostávají na lopatky

08.06.2006 10:47:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí