osud

osud

Anotace: můj osud

Potkala jsem svůj osud - nečekaně,
stála jsem mu tváří v tvář - odevzdaně.
Díval se mi do očí - upřeně,
a já své pod tíhou osudu sklopila - do země.

Před osudem nelze utéct
zůstaň stát,
zvedni své oči probuď srdce
a začni se ptát.

Ptej se svého nitra
tam hledej odpověď,
nečekej co bude zítra
přítomnost je tu pro tebe.

Nesnaž se udusit oheň
co v tobě plápolá,
nesnaž se neslyšet
až tě láska zavolá.

Nesnaž se utéct
když zůstat chceš,
nesnaž se říkat ne
vždyť víš,
že by to byla lež.

Tak uchop za ruku osud svůj
vždyť možná on chce být taky jenom Tvůj.
Autor karkulka.a, 08.06.2006
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí