Láska & zklamání

Láska & zklamání

Anotace: *:)*

Bez lásky a přátelství
bloudit světem navěky,
čas nic dobrého nevěstí,
nedějí se zázraky.

Do života mi vstoupil,
do srdce vryl se,
z myšlenek se vytratil,
ze srdce smyl se.

Proč neštěstí mě provází,
světem stále samu,
žádné záchrané provazy,
však v boji neustanu.
Autor Christien, 08.06.2006
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí