Léto

Léto

Anotace: ...už aby přišlo :-)

Léto si dalo ruce do kapes
Vážky usušily křídla
Za rohem nebe asi štěká pes
Dlaň dlani věští osud z mýdla

Po kapsách léto ukrývá
Šlépěje v horké kůži
Den zvolna zmírá zaživa
Tma vášeň schová v bílém loži

Větrné mlýny pak s nocí zatočí
Umelou lásku na přání
Milenci utopí sobě se do očí
V řece vzdechů na prahu svítání

Léto má pár mincí po kapsách
Třeba ti k nohám jednu hodí
S kapkami rosy na řasách
Nový svět s ránem se zrodí
Autor Jn.s, 08.06.2006
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm..už aby bylo tady, uplně mě to navnadilo..

08.06.2006 20:18:00 | Lucie

je hodně náladová... a pohladila mě po duši :o)

08.06.2006 19:53:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí