Miluj mě!!!

Miluj mě!!!

Anotace: Nenechám tě odejít...

Z očí ti slzy kanou,
Do rtů tvých.
Ty touhou vzplanou
A dotknou se mých.

Když miluješ mě,
V jezírku štěstí se topím.
Jemně kolem tebe kroužím.
Při objetí, polibek toužím.
Chci tě...a dostanu tě

Chci cítit vášeň mezi námi
Co štěstí dá mi.
Chci tě líbat,
Chci o tobě snívat,
Den co den, než půjdu spát.

Chci, abys city srdce ukázal,
A lásku svou, mi dokázal.
Nemusíš se bát, já tě nezklamu,
Jen tajemstvím svým, tě oklamu.
Budeš mě chtít,
A já tě budu mít.
Budu si s tebou hrát
Jak kočka s myší.
Ale ty, budeš cítit… jen nebes výši.

Nebraň se, a polib mě vřele
Mé ústa - jedem napuštěné.
Polib mne, ať ,,neumřeme“…
Polib mne, a oba odejdeme,
Na lepší místo…do nebe.
Tam navždy budem žít,
A nikdy nikdo,
Tě nebude moct ode mne odloudit…
Budeš jen můj
A já tvoje…
Až naše srdce,
Nelítostný jed, zastaví prudce…
Autor Lilulinka, 08.06.2006
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí