Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Básnička pro tu, kterou miluju. Já vím, není zrovna povedená, ale bylo mi moc smutno, když jsem ji psal

Sedím tu sám a koukám na nebe
nic nedělám, jen myslím na Tebe
na Tebe a na Tvé krásné oči
oči, kvůli kterým se můj svět točí

Myslím na Tebe a na Tvé sladké rty
na rty, polibky, vím, že mi chybíš jen Ty
jen Ty a nikdy nikdo více
tak strašně rád bych líbal Tvé líce

Sedím tu sám a tak moc se mi stýská
venku už je noc a temně se tam blýská
tak moc si přeju zase s Tebou být
a ne jen tady sám o nás dvou snít

Chtěl bych jednou přijet a navždy zůstat
ale to by za námi musel snad sám Bůh stát
Bůh, štěstí nebo snad anděl naší lásky
jednou to tak bude, tak nedělej si vrásky

Miluješ mě, já miluji zase Tebe
tak proč mě tam hluboko - v srdci zebe?
Milujeme se, tak co si můžeme přát víc
na celém světě přeci není krásnějšího nic

Jen málo tomu chybí k dokonolosti
však nesmutnili už jsme oba dosti?
Jsme každý na druhé straně světa
na to jak mi je nestačí žádná věta

Co jsem provedl, že musím být tady sám?
Vždyť miluji Tě a jen Tebe vážně rád mám
miluji Tě, tak moc, jak jen dovedu
nechci být sám, tak co s tím provedu

Bože, štěstí, či anděli, já Vás prosím
přísahám, že jen ji v mém srdci nosím
tak ukažte mi cestu k mému snu
nechci být sám, mám tady jen tmu
Autor Pazdi, 08.06.2006
Přečteno 566x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

.. není nepovedená.. je obsáhlá..
mám taky jednu se stejným názvem :o)
j.c.ben

08.06.2006 23:56:00 | j.c.

na můj vkus je tam moc-miluju tě atd.
ale řekla bych že je to pěkně od srdíčka a je to z toho cítit!!PĚKNÉ

08.06.2006 19:46:00 | mončičátko

mně se líbí...

08.06.2006 19:09:00 | nene

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí