Píseň zrádců

Píseň zrádců

Anotace: :)

Nepřátelský světe zkázy,
krutá hloupá štěstěno!
Tvé kony mé nohy srazí..
co zdá se být sečteno..

Zhyň ty cite jménem LÁSKA,
zhyň ty zrádný člověče.
V tvých žilách vše krásné praská,
z rány sám hnis vyteče..

Tvůj zrak bídný, světa mého,
krásný zdál se- všechno zřít!
A tvá šíje...neznalého,
který touží mnohé mít.

Rozum mdlý je oné panny,
která kdys tě vlastnila.
Nevěrný sen šedé luny
oddanost hvězd zhasila.

Truchli nad svým dávným klamem,
truchli nad tvým omylem!
Ten zažehl vášně plamen,
jež zhas v srdci prohnilém.

Červivá je duše zrádce,
který chtíči podléhá.
Srdce láme, zná jen krátce,
pak jeho sluch zaléhá..
Autor gaginas, 08.07.2004
Přečteno 900x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí