Prosba

Prosba

Anotace: popis snad k tomuhle není nutný

Spaluje mě touha čím dál víc
potím se a je mi strašný hic
toužím po tobě pořád víc
však momentálně nemám nic

jak chtěl bych vedle tebe být
a ve své náruči tě při tom mít
pak život naplno s tebou žít
z číše lásky plnými doušky pít

v mé hlavě je jen tvoje tvář
pohltila mě celého tvoje zář
možná potřebuji studenou sprchu
jsem asi jen poblázněný trochu

hold můžu jen doufat
nemá smysl si zoufat
snad jednou pohlédnu do tvé tváře
oslní mě tvých očí pronikavá záře

nevím co bez tebe dělat mám
můžu jen tak sedět sám
však nevím co život mi nadělí
třeba mě mile překvapí...
Autor Sirnis, 08.06.2006
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí