Jen jeden den...

Jen jeden den...

Anotace: Ať bych byla kdekoliv a snila bych o čemkoliv,chtěla bych být s milovanou osobou.

Jen jeden den v ráji být,
já chtěla bych tě u sebe mít.
Jen jeden den ve snu žít,
já chtěla bych sladkost tvých rtů do srdce si skrýt.
Jen jeden den o pohádce snít,
já chtěla bych si dotek tvůj do kůže vrýt.
Avšak celý život v realitě,
já chtěla bych s tebou žít.
Autor Haydée, 08.06.2006
Přečteno 573x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

závidim ti, milá slečno.. Važ si svojí lásky..ale nic se nemá přehánět

20.09.2006 21:26:00 | Katitek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí