Lehce flegmatická

Lehce flegmatická

Anotace: ...kdo zažil po svém boku těžkého flegmatika, dá mi snad za pravdu...

Nerad překonávám vlastní rekordy,
zvláště, jsou-li v boji na kordy.
Všechny soky v celém kraji sťal jsem docela.
Už jen sobě mohu vrazit dýku do těla.

To musí bolet,
tak to bych nechtěl zažít.
Musím se snažit,
abych z toho vyšel zdráv.
V boji sám sebe
pro tebe porazím
a vrhnu jako oběť na tvůj práh.

Nerad překonávám vlastní obavy,
zvlášť ty, co tě vždycky pobaví.
Na tvé srdce prý už dávno mám svůj majestát
a nic z toho, co mě děsí, nemůže se stát.

Není proč plašit,
nic, co bych neměl vědět.
Na zadku sedět
a jen potichu se smát.
Teď, když mám tebe
u sebe schoulenou.
Mám, co jsem chtěl, a tak jsem prostě rád.

Nerad usuzuji z cizích předsudků.
Když se spálím nebo si dám na budku,
tak si za to, moje zlato, můžu jen já sám.
Je to život, tak s tím sotva něco udělám.

Jen ať to bolí,
stokrát to můžu zažít.
Jenom se snažit,
abych z toho vyšel zdráv.
V boji sám sebe
pro tebe roztrhat.
Život jde dál, tak co si budem lhát.
Autor ukume, 09.06.2006
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí