Slova lásky

Slova lásky

Anotace: napadlo mě udělat takovéto verše a tak tady jsou

Slova lásky kdo je zná
a pro koho to něco znamená
sou to slova plná citu
co člověk by si měl říkat i v duchu
tak kdo to řekne než bude pozdě
česky to je miluji tě

kdo z vás to myslí vážně
a kdo to říká upřímně
to nikdo se jen tak nedozví
protože to možný lhář nepoví
tak v jakých slovech se skrývá pravda
slovensky to je Milujem Ťa

co citu ve vztahu se najde
někdy v něm i smrtí zajde
co štěstí ve vztahu člověk pozná
bolesti se taky někdy dočká
sem asi zvláštní hnidopich
ale německy to je Ich liebe dich

ale štěstí a lásku si tvoříme sami
i když se chováme jak blázni
čas pokračuje pořád dál
nezměnil by to ani nějaký král
život nikdo nestráví zamrzlý v ledu
anglicky se to řekne I love you

tak s kým ten život máme projít
pro kterého chceme na tom světě být
užívat si života plnými doušky
a projít spolu životní zkoušky
tak ty slova lásky vyslovme
francouzsky to je je t´aime

a už vás jazykově nebudu prudit
dřív než byste se začaly nudit
život je prostě neustálý boj
každý má na starost ten svůj
tak hodně štěstí v žití všem přeji
snad všichni dorazí ke svému cíli
Autor Sirnis, 09.06.2006
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí