Nenávidím tebe

Nenávidím tebe

Anotace: hodnot te prosim

Nenávidím den kdy,
potkala sem tě
nenávidím všechno co
se týče jenom tebe,
nenávidím naše vzpomínky,jsou pryč,
nenávidím všechno co je tvoje,
jsem bez naděje,
nenávidím tebe sebral jsi mi
všechno i sebe,
nenávidím ty slova co říkal
jsi mi pořád dokola,
nenávidím svoje city,
kéžby nikdy neprocitly,
nenávidím i to že se chci změnit,
kvůli někomu takovému jak jsi ty,
nenávidím tě za ty lži,
věřila jsem ti,
nenávidím i sama sebe,
za to že chtěla jsem tebe,
nenávidím tyhle řádky,
neměl jsi se narodit.
Autor Héďa2, 09.06.2006
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí