Poupě

Poupě

Anotace: Otevři své srdce

Otevři své srdce a nastav svoji duši k mé,
chci být okamžikem, který Tě obejme.
Jak kvítek, který procitá s novým ránem,
chci být princem nebo králem.

Pavučina citů krásně se nám zaplétá,
když okvětní lístek z dotyku slunce procitá
a v ránu chtění, kdy mlčí tma,
pozoruji, jak jsi nádherná.

Slunce rozprašuje svou zlatou barevnici,
tu květ rozvírá se v krásnou pokladnici,
kde světlo hraje na červánky okvětního těla
a ty můžeš náhle dělat, co jsi chtěla.

A v podvečer kdy Slunce se nám klaní,
zavírá se květ do poupěte svého spaní,
a já v tom našem krásném milování,
budu říkat sladce, buď mou paní.
Autor Ďábel sám, 10.06.2006
Přečteno 748x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Křehká atmosféra básně

06.01.2024 09:01:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí