Jdu si pro Lásku

Jdu si pro Lásku

Anotace: Jdu si pro ni.

Jak na hadím ocásku,
na cestičce z oblásků,
jdu si k tobě pro lásku.

Jdu si pro Tvou dušičku,
v ruce nesouc kytičku
malou rudou letničku.

Jdu si pro Tvé tělíčko,
políbím Tě na líčko,
Ty má krásná holčičko.

Políbím Tě strašně rád,
víš, že jsem tu napořád,
srdcem svým Tě budu hřát.

Zalesknou se tvoje oči,
když do náruče vroucně zkočíš
a políbíš mou hrubou tvář,
rozpálíš mě, jsi můj žhář.
Autor Ďábel sám, 10.06.2006
Přečteno 479x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To je hezký

06.01.2024 09:01:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí