Bez masek

Bez masek

Anotace: Hleďte vážení, kdo jsou ti dva, co snaží se schovávat...

Dva lidé na plese příšer
jsou spolu šťastni, tak tančí.
Na tvářích maj' masky koster,
kdo jsou ti dva? Ostatní jančí.

Schovávají se před světem,
má to snad nějaký smysl?
Setkávají se pohledem,
s čím hraje si jejich mysl?

Jsem jedním z těch hříšných,
přestávám mít chuť se skrývat.
Co je mi do klevet těch druhých,
začínám škrabošku z tváře snímat.

Hleďte na nás, myslete si,
co chcete. Mně je to jedno.
My dva určitě najdeme si
na tomto plese svoje místo.
Autor Arakkis, 10.06.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí