Pochybnosti

Pochybnosti

Anotace: Jen tak....

Nedokážem uveriť,
nedokážem neveriť.
Červík vŕta v hlave,
vyslov slová pravé.
Pochybnosti rozptyľuj
a lásku mi dokazuj.
Presviedčaj ma každý deň,
že som Tvoja iba len.
Vieš bojím sa sklamania,
neverím na vyznania.
Rozumu aj srdcu ukáž,
že vieš milovať mi dokáž.
Odpusť moje váhanie,
nemám rada sklamanie.
Autor smoulinka, 10.06.2006
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí