Hraj sa so mnou.

Hraj sa so mnou.

Anotace: ...

Hraj sa so mnou na šepkanie,
do uška Ti pošepkám.
Hraj sa so mnou na hladkanie,
ja poľadiť sa Ti dám.

Hraj sa so mnou na nežnosti,
a ja budem strašne rada.
Hraj sa so mnou na možnosti,
ver že nebude to zrada.

Na dotyky sa so mnou hraj,
na to že sa dotýkat smiem.
Hraj sa na to že je MÁJ,
v každom MÁJI hrať sa chcem.

Do nekonečna sa hraj,
tú hru bez opakovaní.
Svojim telom zohrievaj,
každé z mojich tajných prianí.

Hraj sa na mojom ihrisku,
tu Ťa vždycky privítam.
Mám rada ,keď Ťa mám nablízku,
mám rada keď sa s Tebou hrám.

Hraj sa so mnou na objatie,
srdcom svojím Ťa obíjmem.
Hraj sa so mnou na dojatie,
až dojatím sa rozplačem.

Hraj sa so mnou-rada to mám,
nadomnou vždy vyhrať smieš.
Hraj sa-vyhrať Ťa nechám,
všetko čo len dokážeš.

Hraj sa so mnou,
buď mojím.
Autor smoulinka, 10.06.2006
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí