Svíčka

Svíčka

Anotace: ....

Na začátku našeho vztahu
já vzala sirky a zapálila svíčku
že po každé hádce ji sfoukávat budu
a po usmíření zase zapalovat pomaličku.

Poprvé říkala sem si že hádky ke vztahu patří
že zlepší se to třeba časem
Časem, až budeme o něco starší
Dosud se to nezlepšilo – musím zašeptat tichým hlasem

Dřív než sfouknu naposledy svíčku
ještě se na tebe podívám na chviličku
Na chviličku, na kterou si vždy vzpomenu
na chviličku na kterou nikdy nezapomenu

Už plamínek naší lásky sám uhasíná
už ani nemusím foukat
Já přemýšlím s kým o teď usíná
ale stejně nepřestávám doufat…

...že chce usínat pořád se mnou
Autor cestovatelka, 10.06.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hazká myšlenka však zpracovala bych to jinak...

14.06.2006 22:51:00 | Gamy

držím palce - krásná báseň

11.06.2006 17:52:00 | lhář II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí