Sliby...

Sliby...

Anotace: ..kdy se splní..

Křičím ,,Chybíš mi!‘‘
slyšet mě ,ale není.
Píšu ,,Scházíš mi!‘‘
tobě patří mé vyznání.

Volání nikdo neslyší,
pošťák zprávu nedoručí.
Snad tvoje srdce tuší,
chci ti padnout do náručí.

Pohladit tvou tvář,
dostat vysněný polibek.
Kolem nás sluneční zář,
nechci se topit ve slibech…
Autor slečna Jůlie, 11.06.2006
Přečteno 520x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

tak tahle basnička je čačaná úplně mocinky moc se mi líbí píšeš moc hezky

12.06.2006 08:11:00 | Kopretinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí