Pokračování měsíců

Pokračování měsíců

Anotace: a takhle to bylo dál...viz báseň Měsíce

Únor
Padla v noci na mě ta hrozná touha,
Že bez něho je mi někdy noc i dlouhá,
A on mi tajně psal tak zvláštní slova,
Že snad vidět by mě chtěl teď znova,

Březen
Pak přiblížil se večírek a oči ho spatřily,
Též moje rty mu celou noc jen patřily,
Spolu budeme parkem šlapat jako dříve,
Prožijeme opět ty lásky krásné chvíle

Duben
Prosba o čas já bojím se jaký bude cíl,
Že o ní si ještě někdy toužebně snil,
Avšak rozhodnutí respektovala jsem dost,
Ale u něj sem si přišla jako nezvaný host,

Květen
A s ním i přišel první máj, ale kdeže ten čas,
Jeho věty odešly s nadějí daleko napospas,
Vzpomínky co bylo loni jsem měla v sobě,
To že sem ho nechala vyčítat si budu v hrobě,

Červen
Konec všemu pomalu hledám to mé nové já,
Kdo minulost od přítomnosti najednou rozpozná,
Stala jsem se silnou a bojovat já budu přec,
I když teď přijde mi to jako bludný kec...
Autor Gamy, 11.06.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí