Stesk?

Stesk?

Anotace: Dílko, které vzniklo pod vlivem emocí a nejistoty. Zhruba 5 let staré. Kvalitu posuďte sami.

Každé ráno vzpomínka na tebe mě budí ...
a večer k spánku ukládá,
ani nevíš, jak to studí,
když tu nejsi ...
já tu steskem uvadám.

Pak prohřeje mě tvoje něha
a lásku piju z dlaní tvých,
v ráji zas prší ...
a v srdci taje sníh.
V příští šedi dalších dnů,
to teplo rychle uniká,
ty tu nejsi! ....
Já slábnu v mlze bez tebe,
pavučina babího léta opředla mi ústa,
nepatřím nikam - tím méně do nebe,
ty tu nejsi! ...
Prosím přijď a zůstaň ...
bez tebe jen stěží žiju,
srdce znovu prochladá,
samotu už těžko smyju,
do smutku se propadám.

Jen den tvojí něhy
tu šeď zase pohltí,
znovu vím - Proč ...
Ty, tvůj život, tvoje něha
a drobnosti všedního dne ...
ty tu nejsi, ale navždy se mnou ...
Tak proč se bát?
Už NE!
Autor nehbet, 11.06.2006
Přečteno 438x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Moc pěkná.
Zaujal mě Tvůj komentář k jedné z mých básní. Třeba byla psána právě pro takový okamžik a pokud Tě vtahuje do Tvých pocitů a oslovuje, tak jsme na stejné vlně. I když já takovou zkušenost naštěstí nemám. Pevné nervy a mnoho úspěchů v dalším psaní.

22.09.2006 14:29:00 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí