Píšu

Píšu

Anotace: ...

Píšu jen tak tvoje jméno,
perem na papír,křídou po zdi
a prstem do prachu.

Nechci,aby bylo v nás zapoměno,
až jednou řekne osud :,,Je čas,jdi.''
a já sama budu dál žít znovu ve strachu.

Proto,kreslím,čmárám píši,
stále dokola těch pět písmen
a už místo mi schází.

Tvou lásku mám schovanou ve skrýši,
ve svém srdci hříšném..
..vítr však přichází.

Sfoukl tvoje jméno v prachu,
odvál papír s jménem tvým
a křídu rozmazal.

Už začínám mít ten pocit strachu,
zůstanu sama na dlani se srdcem svým,
ale ruce mám prázdné,kdo si ho vzal?
Autor slečna Jůlie, 12.06.2006
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí