sen

sen

Anotace: snim o tobe

stale sním o tobě,
o tobě a o sobě.
kdy se vrátíš?
nebo lásku naši zahodíš?

stále nevím,
zda-li sním.
potřebuji tě u sebe,
bez tebe mráz zebe.

vzpomínám na lásku,
vzpomínám na zradu.
říkals ze mě miluješ,
tak proč teď zrazuješ?

stále o tobě sním,
pořád ještě doufat smím.
že jednou se vrátíš zpět,
a z růže dáš mi květ.

miluji tě a ty to výš,
věřím ze znovu nezradíš.
Autor nikkyS, 12.06.2006
Přečteno 676x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí