Děkuji

Děkuji

Anotace: Přátelství na dalku

jeden človek pomohl mi,
když jsem byla smutná.
ten človek srdce utěšil mi,
připadala jsem si mrtvá.

potom jen náhodou napsal,
a já poznala že bude mi lépe,
se svými problémi se svěřil,
a já mu řekla své.

avšak ještě nikdy jsem ho nespatřila,
ale své srdce mu darovala.
je to nejlepší přítel jakého mám,
a cokkoliv na světě pro něj udělám.

Davídku jseš báječnej
a ja jsem ráda že tě mám
Autor nikkyS, 12.06.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí