Prázdnota

Prázdnota

Anotace: hodnot te

Popisuji řádky papíru
píši protože se nesměju,
je mi zima přesto
nesojím ve sněhu
cítím bolest ikdyž
jsem v klidu
jsem prázdná žádná síla
hledám něco co mi ji dodá.
Nechci brečet je to nuda
slzy co snima nic ti nedaj
nechci se litovat,nechci
pro nic za nic bojovat
jsem hráč tak proč ten pláč
ztratila jsem něco
co nepřekoná čas.
Autor Héďa2, 13.06.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí