smutek

smutek

Anotace: bez lásky jsem smutná

tys odešel možná navždy,
pro tebe jsem schopná vraždy.
celou mne smutek zahalil,
kamarád mne chlácholil.

prý vše zas bude dobré,
mě to však přijde smutné.
v noci koukam na nebe,
a stale myslim na tebe.

proč si pripadám tak smutná,
proč je na mne láska hnusná.
proč mě láska odmítá?
proč brány své mi zavírá?
Autor nikkyS, 13.06.2006
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez lásky se dá žít věř mi,ale nepřejuti takový život poznat..

13.06.2006 18:26:00 | Lady Celebrian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí