Trápím se

Trápím se

Anotace: ..

Trápím se trápím
pro lásku bez srdce
pro půlnoční svit měsíce
pro nejistou pravdu, kterou tuším

Trápím se trápím
pro srdce bez lásky
pro směšnou hru bez sázky
pro slzy, ve kterých se topím

Trápím se trápím
pro krásu i nedostatky lidské duše
pro lásku vypadající slepě i hluše
pro všednost modliteb před spaním

Trápím se trápím
kvůli tobě lásko
stačí pouhé jedno slůvko
a já z tvého života navždy zmizím...
Autor Pheobe, 30.12.2004
Přečteno 1091x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

moc moc moc pěkná

james

17.03.2006 22:19:00 | James

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí