A toto je má odpověď

A toto je má odpověď

Anotace: To patří k básni název nevím. To jsem jí na to odpověděl..

Tvá báseň zdá
se mi poněkud ponurá.
Je sice hezká a
psána ze srdíčka.
Avšak chybí k tomu jiskra.

Jiskra v naději,
že láska se v tobě
opět probudí,
že tě potká,
a už tě neopustí.

Ty nevěříš na lásku?
Tak to ti nevěřím.

Láska,
toť mocná čarodějka,
která je k nám nemilosrdná,
která nás jen trápí,
ale i ona
může k nám býti
hodná.

Musíme to však cítit.
Cítit v sobě,
v nás,
v našich srdcích.

Proto já tobě radím,
ať chvilku počkáš,
ať nepromarníš chvíli,
kdy tě láska uvidí,
kdy se k tobě přiblíží,
a k tomu ti tvé srdce napoví,
že nemilovat,
to je velký hřích.

Nemusíš věřit v boha,
ani v jiné síly,
avšak jednou poznáš,
že láska,
ta mocná,
ta patří k nám,
ta patří k tobě.

A to mi věř!!!

2004-12-29

P.P. Hawkey
Autor Hawkey, 30.12.2004
Přečteno 688x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí