pro hezkou chvíli

pro hezkou chvíli

Anotace: pro hezkou chvíli a úsměv

Myslím na tě v tuto chvíli,
píši krátkou básničku,
ať obsah je ti lásko milý,
chci pohladit ti dušičku.

Úsměv ať ti tváře zdobí,
radost měj i v srdíčku,
ať půvab tvůj ti stále sluší,
jak na nebi sluníčku.

Hezkých chvil měj stále dosti,
to ti přeji ze srdce,
raduj se i z maličkostí,
třeba-i z těch pár slov v básničce.
Autor bobi bobie, 14.06.2006
Přečteno 808x
Tipy 2
Poslední tipující: paneach
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

To je milé, když někdo někomu jenom tak, pro hezkou chvíli věnuje básničku. :-))

14.06.2006 18:59:00 | Roko

Srdíčkové pohlazení,
které nikdy neruší,
blízko má i ke kouzlení,
darovalo úsměv cenný...
další DÍK ti přísluší... ;o))

14.06.2006 15:01:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí