Pojď si pokec

Pojď si pokec

Anotace: Dvě strany lásky, aneb ne každý je romantik.

Pojď si semou pokecat
na téma lásky,
bez sexu, růžových brýlí i dez slepoty pásky.

Pojď si semou pokecat
na téma lásky,
co vlastně je, čím je,
co pro tebe znamená.

Kde se vlastně láska bere,
spojována s city a sexem,
doplňující nějakým kecem,
že tě miluji.

Pojď si semou pokecat
na téma lásky,
odbourej sex, slepotu s páskou, růžové brýle i city.
Co ti zbude?
Jen téma lásky,
jen to slovo - láska,
zaslepená láska.

L - laskavá,
A - arogantní,
S - stálá,
K - krásná,
A - agresivní.
Láska, to tě pohladí.

Pojď si semou pokecat
na téma láska,
jak ji cítíš,
jak ji chceš.
Říkáš si, že určitě nezklameš.
Nechceš si pokec, chceš jen sex?
No,... i to je život, i to je láska...
Raději odejdi, raději běž!
Autor M3rryMarta Valenová, 14.06.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí