Začátky...

Začátky...

Anotace: ...

V srpnovém úterý se to stalo
Začala jsem chodit s klukem
Od té doby mi za to stálo
Být s ním a třeba mířit lukem

Bylo to krásných čtrnáct dní
A trvá to dosud
Jsem prý holka o které sní
Je to nejspíš osud

Miluji ho a on mě
A to nám dává sílu
Někdy se cítíme i na dně
Ale neztrácíme víru
Autor Katlen, 14.06.2006
Přečteno 538x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí