Nakupovací nálada

Nakupovací nálada

Anotace: Říkali, že na předměstí, stojí krámek se štěstím, tak jsem tam hned běžela, že si kousek koupim. Byla to však pověra, co běžela náměstím, pro lidičky skoupý. Deset deka za kačku, k tomu jednu žvýkačku, kus cukrový vaty, běžte honem taky.

Kup mi prosím nové šaty,
ty, co holky nosí,
a k tomu i nové boty
na mé nohy bosí.

Kup mi prosím nové srdce,
to, co bolest nezná,
a tomu i lásky kousek,
ale, ať je něžná.

Kup mi prosím novou hlavu,
srovnej mi tam myšlenky,
vestu, ať v tom snadno plavu
a k tomu dvě letenky.

Kup mi nový začátek,
ten, co konec nemá,
kup mi uzel na šátek
na má ústa němá.
Autor grázlík, 14.06.2006
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

kup mi prosím novou duši
takovou co vždycky sluší
ta stará se již ztratila
i když tolik se mi líbila

moc krásné

15.06.2006 16:55:00 | lhář II.

:-)

15.06.2006 12:26:00 | janewe

Originální, dobrý nápad a vtipné.

14.06.2006 23:47:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí