Mít křídla

Mít křídla

Anotace: o přání létat a milovat...

Mít křídla a letět k oblakům,
mít křídla a letět výš.
Dotknout se svých hvězdných snů,
kde o mých citech víš.

Mít křídla a letět ke hvězdám,
k té záři Slunce blíž.
Své sny já jenom Tobě dám,
jsi přítel můj, mně rozumíš.

Mít křídla a letět ke slunci
bez toho aby hrozil pád.
Já jen s Tebou létat chci,
s Tebou chci žít, radovat se, spát...
Autor Jiřina, 16.06.2006
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

dobrý

17.06.2006 12:03:00 | Mow

nejrásnější na tom je ten závěr..moc hezký!

16.06.2006 18:32:00 | Radushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí