Miláčku

Miláčku

Anotace: i tyhle otázky se někdy člověku honí hlavou...

Miláčku?Ty už neslyšíš
chodit mé bosé nohy rosou ranní?
Pojď blíže...
poslouchej - kapky šeptají
chci být tvou paní.
Miláčku?Ty už nevidíš
nad hlavou nebe v modrém?
Otevři oči...
podívej -oblaka píší
chci být s tebou ve zlém i dobrém.
Miláčku?Ty už necítíš
jak zrychlí se mi tep v tvém obětí?
Přitul se...
tak už nevzlykej-
slzy kutálí se dojetím.
Autor Ninka, 16.06.2006
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí