...

...

Anotace: na rychlo city psané na papír,někomu koho chci znát a smát se s ním do konce života...

Pohlaď mě
a dej mi ten polibek nesladší -
ne radši dva -
mně jeden nikdy nestačí.
Do očí se mi má lásko dívej
a šeptej mi nežná slovíčka.
Ráno se probuď a se mnou snídej,
večer zas tančit chci při svíčkách.
Dny bez Tebe dlouhé se zdají být,
slzy se kutálí,ruce se třesou,
já zjišťuji, že bez Tebe neumím žít.
Ty jsi mi vším - jsi mou spásou!!!
Autor Ninka, 16.06.2006
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí