Jsi...

Jsi...

Anotace: ...

Jsi svíčka, co nikdy nedohořívá
Jsi hvězda na nebi jediná - zářivá
Jsi světlo v záplavě černých dnů
A já vím, že už nikdy neusnu
Bez myšlenky na Tebe

Je krásné, když na flétny pískáme
Nebo si jen tak spolu zpíváme
Když zasněně mi do očí hledíš
Toužím po Tobě, když mě hladíš
Hned cítím se jak v pohádce

Jsi inspirace, která nemá dno
S Tebou i nemožné jde snadno
Smutním, když na autobus čekáme
Ale vím, že zítra se zas setkáme
A prožijeme nádherný den

Jsem pyšná jak páv, když spolu jdeme
A když se v podchodu obejmeme
Podlamují se mi kolena
Když u ucha zní nám koleda
A hlásí příchod Vánoc
Autor Katlen, 17.06.2006
Přečteno 672x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi moc pěkná báseň

08.01.2008 06:43:00 | Surralis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí