Vyznání

Vyznání

Anotace: ...

Je tu jedna sličná děva
Co by jenom Tebe chtěla
Chce jen po Tvém boku žít
A spousty dětí s Tebou mít
Chce se o Tebe s láskou starat
Nebude Tě za hlouposti kárat

Nezraň její srdce hochu
I když někdy štve Tě trochu
Ona miluje Tě moc
Vždy Ti přijde na pomoc
Ona lásku nebere jen hrou
Vždy Ti bude oporou!
Autor Katlen, 17.06.2006
Přečteno 835x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí