Nechoď

Nechoď

Anotace: je mi to líto

Čekám až zase příjdeš jako přichází po dni noc,
já být s tebou přeji si moc.
V zahradě stojím s mužem jiným,
jak to dokážu tomu se divím.

Lásce nás dvou nepřeje osud,
ale to bylo přece jen dosud.
Nyní je všechno jiné
a já vyhledávám místo stinné.

Hledám tam tebe,
jako ráno modravé nebe.
Hledám tam tvůj hlas,
ach bože, chci tě vidět zas.

Mrzí mě, že musím ti to říct, já lhala vždy srdci tvému.
Mrzí mě to má lásko, já lhala i jemu.
Lhala jsem, že tě nemám ráda,
ach bože, je to moje zrada.

Odešla jsem od tebe bez jediného slova,
nyní slýchávám křik tvého srdce:

"Nechoď! Nechoď!"
Autor Rhiana E. Nebresk, 17.06.2006
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dám sto, mám pro tebe slabost

16.11.2006 15:14:00 | Exodus

Naprosto nádherný dílečko.... fak moc pěkný!100%=)

26.06.2006 12:52:00 | Santinan Black

je to nádherný...

20.06.2006 16:11:00 | Wery

Moc pěkné! je jasné, že se zlepšuješ, je to pořád lepší!

17.06.2006 21:05:00 | Gabrielle Taroka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí