Louka sněhem přikrytá

Louka sněhem přikrytá

Anotace: já prostě nepíšu anotace :)

Tvářit se jako ti
kdo už vědí
a vyjádřit se v tónech
a stopami ve sněhu
a tónem ve stopách
a sněhem v písni
návštěvo zimního večera
s vlídným úsměvem na rtech
a sladkým klidem v srdci
tančící na vlnách
rytmu měsíčních paprsků
opěvovaná loukou...

ztrácíš se mi ve sněhu
a sněhem ve stopách
a vítr ve větvích
zpívá Tvou píseň
opěvovaná loukou
a louka sněhem přikrytá

a ztrácíš se mi ve stopách
a cesta stopami značená
zpívá Tvou vzpomínku
opěvovaná padajícím listím

a ztrácíš se mi v listí
listí mi Tě připomíná
opěvováno holými větvemi
a loukou, chystající se k spánku
a ztrácíš se ve sněhu
jako louka sněhem přikrytá...
Autor Kráska, 31.12.2004
Přečteno 762x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí