Pro tebe!

Pro tebe!

Anotace: Přeji krásné ráno!

Od rána do noci, myslím na vás, není mi pomoci.
Jste ten, co zůstal v srdci mém, navždy uvězněn.
Jakmile vás spatřím, hnedle rozum ztrácím.
Nasaďte pouta,okovy, já kvůli vám zpětrhám všechny zábrany.
Když však na zem pada noc, já sklíčená se cítím moc.
Naštěstí jste slunce mé, které nikdy nezhasne.
Autor Ceena, 17.06.2006
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí