Mám se k němu vrátit?

Mám se k němu vrátit?

Anotace: ..."Stanu se pro tebe bohyní msty"...

Mám se k němu vrátit?

Všechna láska, která ve mně klíčila,
se stále tvým chováním jen mučila,
proto nediv se, že sbohem ti dávám
a na cestu ze srdce svého ti mávám.

Myšlenky na tebe z hlavy chci vytlouci,
však pevnou a nedobytnou mám palici.
Kdo poradí dívce, co počít si má,
když miluje zrádce, jenž rád jí má.

Chyb si je vědom, s omluvou přijde.
Mám se k němu vrátit? Vím že to nejde.
Zradil jednou, zradí zas.
Jenom s ním ztratím čas.

Čas je velmi vzácný. Využít by šel.
Na hledání kluka, který by mi rozuměl.
Nemrhal by slovy mám tě rád.
A ty bys zůstal jen kamarád.

Neříkej že by tě to zranilo,
že by se tvé srdce věčně trýznilo.
Už nikdy bys nebyl schopen milovat,
proč mi tu lež chceš stále namlouvat?

Už jsi tuto roli v životě mém hrál
a cítil ses jak mocný král,
když jsi mou láskou pohrdal.
Hra se musí dohrát, hrajme dál.

Ale teď se karty konečně obrací,
teď ty budeš ten na věky trpící.
Já se ti budu tiše smát
a ohledy na bolest nebudu brát.

Budeš němě zírat na mé tělo
a přemýšlet, jak by se ti chtělo.
Opět cítit vůni mých vlasů, líbat mé rty.
Stanu se pro tebe bohyní msty.
Autor wenuse, 18.06.2006
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

*Pomsta??? :=(((

18.06.2006 20:33:00 | Báček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí