vyznání

vyznání

Anotace: tao tak

Sbírka: Krajíc života

VYZNÁNÍ

Tak jako stín, co pod světlem se ztrácí.

Tak jako den, co hledá novou masku.

Stejně i já mám jen jedno přání.

Najít tvou obětavou lásku.

Tak jako svíce, co brzy dohoří.

Tak jako sen, co nad ránem se ztratí.

Stejně tak mé srdce touží

ať se duše tvá jednou zase vrátí.

Tak jako pták, co přistřihli mu křídla

a smutně se dívá do nebe

stejně tak v mém srdci touha dřímá

navěky být blízko u tebe.
Autor Káňátko, 19.06.2006
Přečteno 1126x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

"Tak jako svíce, co brzy dohoří.
....
Stejně tak mé srdce touží"
-tohle mi tam trošku nesedí, jinak moc krásná básnička

19.06.2006 09:57:00 | Helois

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí