Chuť vanilky

Chuť vanilky

Anotace: Sladký spánek, zapomění, navždy spánek a nevědění.

Miluji Tebe, jen Tebe, Tebe
Protože připomínáš mi nebe
Ach modré nebe
Letní krása
A Ty nic nevíš, necítíš
Když vítr fouka
Přináši bílou plyš
Chuť vanilky se vznáši
Nad náma a pro nás
Zelené stromy
Modrá obloha, jen pro nás
Aleje stromů se nakláni
A posloucha...
Naše slova ve kterých
Se schováva touha
Má touha, Tvoje nevědomost
Můj smutek...
Schovávám to všechno
Ale rači bych utek
Tak toužím a slova
Plynou z naších úst
Jsem jen slaboch
A láska - má půst.
Autor D.Angel, 19.06.2006
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty jooo, to je fakt dobre 8)

19.06.2006 13:35:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí