Setkání

Setkání

Anotace: Napsáno jako přání k sňatku. Pokud se někomu hodí, poslužte si.

Tam, kde dvě cesty
se v jednu spojí,
něco krásného začíná.
Zářivým sluncem zalitá
před námi krajina,
a motýl překrásný,
má jméno štěstí,
a křídla třpytivá.
Zář jejich odráží se
v očích tvých.
Můžeš jej chytit do sítí
jen z lásky utkaných.
Tak pojď,
teď sítě lásky
budem spolu tkát.
Do dlaně vezmi ruku mou,
a dej mi svoji.
Autor miela, 19.06.2006
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec maličko drhne,ale jinak moc hezká.

24.08.2006 20:29:00 | Anny

Moc hezká básnička.

20.07.2006 21:30:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí