Říkej

Říkej

Anotace: Divné vyjádření toho, co toužím slyšet od mého přítele, když on se mnou nechce mluvit

Říkej, mám tě rád
nemůžu bez tebe žít
chci ti svou lásku dát
až na samý kraj světa chci s tebou jít

Říkej mi, líbíš se mi
toužím po tobě
máš hezké oči
hodíme se k sobě

Tak proč mlčíš?
Proč nic neříkáš?
Proč mlčet se nutíš?
Proč před slovy utíkáš?
Autor Pheobe, 01.01.2005
Přečteno 781x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí