Vyznání

Vyznání

Anotace: ...bez tebe nelze žít...

Kdybys byla studní prázdnou, já nosil bych ti vázu rosy plnou...
Kdybys byla oblouhou temnou, já donesl bych ti záři jasnou...
Kdybys byla květinou zvadlou, já nosil bych ti vláhu čerstvou...
Kdybys byla mým sluncem, já tvým jarním dnem...
Kdybys byla pískem v poušti, já tvým vánkem co neopouští...
Kdyby mi někdo nabídl modré z nebe, já chtěl bych jen tebe!
Autor Ceena, 19.06.2006
Přečteno 1043x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí