Přání

Přání

Anotace: .

Přála bych si oživit tvé srdíčko
aby se naplnilo láskou aspoň maličko
Rozproudit lásku ve tvém těle
dobývat duši tvou..nesměle

Přála bych štěstí lásce naší
splynutí dvou milých duší
dotknout se myšlenek tvých
slýchat každý den tvůj krásný smích
Autor Ema, 01.01.2005
Přečteno 1588x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí